Integra Software Sp. z o.o. (12 ocen)

D M
20 marzec 2024 11:07
pokaż więcej...
Mikołaj
24 styczeń 2024 12:40
Moja praca w Integra Software rozpoczęła się 3 lata temu i nie żałuję, że pracowałem przez te trzy lata z tak dobrymi ludźmi.

Ze swojej strony chciałbym podkreślić, że szef jest zawsze otwarty na nowe technologie i możliwości rozwiązywania różnych zadań w projektach. Jest to szczególnie przyjemne, gdy praca związana jest z tworzeniem czegoś nowego.



Specyfika biznesu jest bardzo trudna dla początkującego, ale zespół pomaga w każdy możliwy sposób i nie odmawia pomocy.

To, co na zawsze pozostanie w mojej pamięci, to pozytywna atmosfera w firmie, której nie da się nie poczuć.



Życzę zarówno początkującym, jak i profesjonalistom zdobycia niezastąpionego doświadczenia i możliwości rozwoju w Integra Software!
pokaż więcej...
Plusy:
Szkolenia i kursy
pokaż więcej...
Minusy:
Nie mam
pokaż więcej...
Mykola Golovko
24 styczeń 2024 12:23
Moja praca w Integra Software rozpoczęła się 3 lata temu i nie żałuję, że pracowałem przez te trzy lata z tak dobrymi ludźmi.

Ze swojej strony chciałbym podkreślić, że szef jest zawsze otwarty na nowe technologie i możliwości rozwiązywania różnych zadań w projektach. Jest to szczególnie przyjemne, gdy praca związana jest z tworzeniem czegoś nowego.



Specyfika biznesu jest bardzo trudna dla początkującego, ale zespół pomaga w każdy możliwy sposób i nie odmawia pomocy.

To, co na zawsze pozostanie w mojej pamięci, to pozytywna atmosfera w firmie, której nie da się nie poczuć.



Życzę zarówno początkującym, jak i profesjonalistom zdobycia niezastąpionego doświadczenia i możliwości rozwoju w Integra Software!
pokaż więcej...
Agnes Szmigiel
12 wrzesień 2023 11:06
Po interwencji dzialu handlowego pomoc udzielona. Dziękuję.
pokaż więcej...
Natalia Dygoń
03 grudzień 2022 00:36
pokaż więcej...
Adam Gałczyński
27 październik 2022 16:37
pokaż więcej...
marcin kołodziej
20 październik 2022 14:09
Polecam oprogramowanie tej firmy. Sam korzystam u siebie w warsztacie już od kilku lat i na tą chwile nie znalazłem nic lepszego.
pokaż więcej...
Sebastian Piecha
13 październik 2022 10:54
pokaż więcej...
Łukasz Zankowicz
23 wrzesień 2022 11:14
Jako wieloletni użytkownik programu Integra Car 7 polecam wszystkim firmą działającym w branży motoryzacyjnej ten produkt. Nie znajdziecie Państwo lepszego oprogramowania.
pokaż więcej...
AutoWarsztat Poznań
02 październik 2018 20:37
Używam w serwisie program Integra już prawie 10 lat, moim zdaniem program jest dobry, rozwija sie, patrzyłem za innymi programami, ale na tą chwilę nie ma na rynku lepszego, testowałem już wiele innych i konkurencja jest daleko w tyle. Program trochę kosztuje, ale warto. Ma wiele funkcji dla serwisów, zlecenia z wyceną napraw i doborem części, obsługa fakturowania i magazynu, raportowania, instrukcje montażowe, momenty dokręceń, przydatne też jest automatyczne zasysanie faktur z czesciami od hurtowni. Polecam, jest OK.
pokaż więcej...
Moto-Service Kowalczyk Gdańsk
06 czerwiec 2018 01:17
Na początku 2013 r. kupiliśmy program Integra Car 7, program w pełni sprawdził się w naszym serwisie i pomaga przy codziennych obowiązkach, funkcje programu bardzo ułatwiają nam pracę. Zlecenia napraw z automatycznym odczytem danych z dowodu, terminarz do planowania pracy, obsługa magazynu z elektronicznym importem dokumentów dostaw z hurtowni, rozliczanie mechaników w sposób prowizyjny, czytelne raporty, są to funkcje bez, których prowadzenie serwisu byłoby o wiele trudniejsze. Katalog wycen pozwala wyceniać naprawy tak, aby na nich zarabiać, a nie dokładać do biznesu i odpowiednio kasować klienta !!! Mamy również dostęp do informacji o przeglądach, list z zakresami i danych naprawczych, instrukcje wymiany części, momenty dokręcania, czy schematy elektryczne. Według nas jest to najlepszy na rynku program dla branży motoryzacyjnej - ZDECYDOWANIE POLECAM !!!!!
pokaż więcej...
Michał Majchrzak
07 maj 2018 22:50
Prowadzę serwis i używam Integrę od kilku lat i jest OK. Ma najlepiej dopracowane zlecenia napraw i posiada wiele przydatnych i ciekawych rzeczy. Mocno pomaga i oszczędza czas w prowadzeniu serwisu, na przykład można importować faktury z częściami od prawie wszystkich większych hurtowni. Dzisiaj bez tego programu bym utonął w papierach. Program nie należy do najtańszych ale nie żałuję zakupu, uważam że warto zainwestować w coś konkretnego.
pokaż więcej...

Dodaj odpowiedź

Dodaj opinię o Integra Software Sp .z o.o.

Twoja ocena:
Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Integra Software Sp .z o.o.
reCAPTCHA

Dane kontaktowe

  • Integra Software Sp. z o.o.
  • Orla 4A
  • 75-727 Koszalin
  • www: https://integra.com.pl/
Zgłoś opinie
Prześlij opinie o Nuzle.pl

Twoja uwaga została wysłana.

Uzupełnij treść wiadomości

Otrzymuj powiadomienia o nowych ofertach pracy Integra Software Sp. z o.o.

Uzupełnij adres e-mail Wpisz poprawny adres e-mail
Już 74 008 użytkowników otrzymuje powiadomienia o ofertach pracy